Webshop is running as usual - FREE worldwide delivery - Free shopper with all orders
FREE delivery worldwide - FREE shopper with all orders

Handelsbetingelser

1. Ordrebekræftelse
Ved at acceptere disse handelsbetingelser, samt ved bekræftelse af kundens ordre, opstår en skriftlig og bindende aftale mellem parterne. Efter ordre afslutning på www.sometimesoon.com vil kunden automatisk modtage en bekræftelse på købet. I tilfælde af fejl eller mangler på varen, forbeholder www.sometimesoon.com sig ret til IKKE at sende varen til kunden, og dermed annullere ordren.
2. Aldersbegrænsning
I tilfælde, af kunden er under 18 år, skal der indhentes tilladelse fra forældre eller anden myndig person.

3. Betaling
www.sometimesoon.com accepterer Dankort, VISA/Dankort, VISA Elektron, Mastercard, Maestro og Paypal. Sker betaling med Debit eller Kredit kort, skal kunden på www.sometimesoon.com indtaste alle nødvendige informationer på kortet samt sikkerhedskoden, hvis der er tale om en transaktion med 3D Secure. Alle informationer, bliver sendt sikkert til www.sometimesoon.com, ved brug af SSL (Secure Socket Layer) og en krypteret forbindelse. Dette modvirker alle ukendte og uvedkommende kilder kan få adgang til kundens oplysninger. www.sometimesoon.com opbevarer ikke kundens kortoplysninger efter endt transaktion. Sker betaling via Paypal, kan kunden sikkert overføre penge for transaktionen, og dette sker ligeledes med SSL (Secure Socket Layer) og en krypteret forbindelse.

Alle priser er inklusiv dansk moms. Priserne er uden fragt eller andre services som www.sometimesoon.com måtte tilbyde. www.sometimesoon.com forbeholder sig ret til at ændre priser til enhver tid. På www.sometimesoon.com kan priserne ses i følgende valutaer Danske Kroner (DKK), US Dollars (USD), Britisk Pund (GBP) og Euro (EUR).

4. Lokale importafgifter
Opmærksomheden henledes på lokale importafgifter der afhænger af land og region. Disse afgifter betales af kunden selv.

5. Fortrydelsesret
Kunden kan fortryde sit køb ved at give utvetydig meddelelse herom inden 14 kalenderdage fra dagen for modtagelse af varen. Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis kunden afsender meddelelsen inden fristens udløb. Varen skal afsendes uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra meddelelsens afsendelse.

Standardfortrydelsesformular:

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
– Til Sometime Soon, C/O Prime Cargo A/S, Profilvej 3, 6000 Kolding, info@sometimesoon.com:
– Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)
– Ordrenummer– Bestilt den (*)/modtaget den (*)– Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)– Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)
– Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
– Dato

Hvis fortrydelsesretten ønskes benyttet, vil der i pakken være medsendt et returlabel fra Post Danmark, og varen kan omkostningsfrit returneres. Varen skal så vidt muligt returneres i original indpakning og emballage. Forsendelser udenfor Danmark indeholder ikke returlabel.

Alle returvarer der ikke opfylder de ovenstående krav vil blive afvist af www.sometimesoon.com. Vær venligst opmærksom på at kunden er ansvarlig for at opbevare postkvitteringen på returforsendelsen indtil varen er ombyttet eller tilbagebetalt af www.sometimesoon.com

Ved benyttelse af fortrydelsesretten vil rimelige leveringsomkostninger også blive refunderet. Det samlede beløb tilbagebetales uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra modtagelse af meddelelse om fortrydelse. www.sometimesoon.com kan dog tilbageholde tilbagebetalingen indtil varen er modtaget, eller indtil kunden har fremlagt dokumentation for at have returneret varen, alt efter hvad der er tidligst.
Ønsker kunden at bytte en vare til en anden farve eller størrelse, kan dette ske ved at placere en ny ordre og sende den gamle retur. Derefter refunderer www.sometimesoon.com den gamle ordre inkl. fragtomkostninger.

En vare kan returneres, uanset at den er blevet brugt. Kunden hæfter dog for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Hvis du har håndteret varen på anden måde, end hvad der er nødvendigt for at teste varen på almindelig vis, og varens værdi som følge heraf er forringet, vil vi derfor fratrække et beløb svarende til værdiforringelsen.

I tilfælde af, at kunden ikke er enig i www.sometimesoon.com's håndtering af fortrydelsesretten, og det ikke lykkes kunden at finde en mindelig løsning med www.sometimesoon.com, kan kunden indgive klage til Center for Klageløsning, såfremt betingelserne herfor er opfyldt (se www.forbrug.dk )


6. Reklamation
Alle produkter fra www.sometimesoon.com leveres med 2 års reklamationsret. Denne reklamationsret inkluderer fejl på metervaren, produktionsfejl og andre forarbejdningsrelaterede fejl. Reklamationsretten gælder ikke fejl opstået af almindelig slitage. I tilfælde af reklamationer kontakt da kundeservice på info@sometimesoon.com Fristen løber fra dagen for modtagelsen af varen. Ved konstatering af en reklamationsberettiget mangel ved varen skal kunden give meddelelse herom inden rimelig tid fra den dag, hvor manglen opdages eller burde være opdaget. Alt inden for 2 måneder fra denne dag vil altid være inden for rimelig tid.

Såfremt reklamationen er berettiget, vil kunden få refunderet rimelige udgifter til forsendelse af varen.
I tilfælde af, at kunden ikke er enig i www.sometimesoon.com's håndtering af reklamation, og det ikke lykkes kunden at finde en mindelig løsning med www.sometimesoon.com, kan kunden indgive klage til Center for Klageløsning, såfremt betingelserne herfor er opfyldt (se www.forbrug.dk )


7. Fragt
www.sometimesoon.com sender pakker med Post Danmark i Danmark, GLS for resten af EU og UPS til alle internationale destinationer. Alle forsendelser er forsikret og Track & Trace informationer e-mailes til kunden når varen afsendes fra www.sometimesoon.com. Fragttider er som almindelig service i Europa 1-3 hverdage, og som almindelig service uden for Europa 3-5 hverdage. www.sometimesoon.com fraskriver sig ethvert ansvar for evt. forsinkelse i forbindelse med told processer uden for EU.
Fragt er gratis på alle forsendelser.

8. Virksomhedsoplysninger
www.sometimesoon.com er den officielle online forretning for Generate ApS.
Generate ApS er underlagt dansk lovgivning og er registreret i Danmark på adressen:

Generate ApS

Dalbygade 40H

6000 Kolding
Cvr: 39 71 55 38
Tel: 76 30 70 02
Mail:
info@sometimesoon.com